Kaartverkoop 2turvenhoog festival kaartverkoop gestart!

Het avontuurlijkste kunstenfestival voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar en hun volwassen begeleiders komt er weer aan.
Van 13 t/m 19 april in Haarlem en Almere. De kaartverkoop is gestart!

The most adventurous arts festival for children from 0 to 6 years and their adult companions is coming again.
From April 13th to April 19th in Haarlem & Almere. Tickets are for sale!

voorstellingen
kunstinstallaties
information in english

Hieperdepiep hoera! 2turvenhoog komt er weer aan! Kom met z’n allen. Mis het niet!  Tot ziens op 2turvenhoog!
Zie hier de trailer van vorige editie:

Algemene informatie

  •  De voorstellingen zijn gemaakt voor kinderen en volwassenen. Je hoeft niets uit te leggen. De kinderen kunnen de voorstelling zelf beleven en jij als ouder natuurlijk ook.
  • Kinderen mogen reageren op wat ze zien en horen. De theatermakers zijn dat gewend en als uw kind zich niet lekker voelt en/of moet huilen, mag u de zaal gewoon verlaten en later weer terugkomen. Houd wel altijd rekening met de beleving van andere bezoekers.
  • We raden aan om het festival maximaal een dagdeel te bezoe- ken. Pas het aantal voorstellingen aan op wat je kind aankan.
  • Elke voorstelling heeft een leeftijdsaanduiding met een begin- en eindleeftijd. Als je die aanhoudt, weet je zeker dat de voorstelling past bij de ontwikkeling van je kind.
  • Het is fijn als je kind voor de voorstelling naar de wc is geweest. Zo kunnen we toiletbezoek tot een minimum beperken. Als het wel gebeurt is het natuurlijk niet erg.
  • Het maken van foto’s en video’s tijdens de voorstelling is niet toegestaan.
  • Er mag in de zaal niet gegeten of gedronken worden.
  • Het gebruik van mobiele telefoons in de zaal is niet toegestaan. Zet deze s.v.p. op vliegtuigmodus.
  • Wees op tijd. Na aanvang van de voorstelling kun je niet meer naar binnen.
  • Geniet!

Voor een groot aantal voorstellingen geldt dat ze ook geschikt zijn voor niet Nederlandstalige bezoekers. Bij deze voorstellingen staat het volgende icoon

A large number of performances is suitable for non-Dutch visitors. These performances are indicated by

Alle voorstellingen hebben een leeftijdsindicatie met een begin- en eindleeftijd. We raden je aan de leeftijdsindicatie te respecteren en niet voor een voorstelling te kiezen met een hogere leeftijdsindicatie dan van het jongste kind.

Kaartverkoop ALMERE: Kaarten voor ALLE voorstellingen zijn verkrijgbaar via de website en Ticketshop van KAF (036-84 55 555)

Kaartverkoop HAARLEM: Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via de website en kassa van het theater waar de voorstelling speelt (Toneelschuur of Philharmonie).

Kaartverkoop start vanaf 1 februari 2020. Vanaf 2turvenhoog.nl wordt u bij het bestellen van tickets vanzelf naar de juiste pagina’s van de theaters gelinkt.

Met dank aan diverse overheidsinstanties en fondsen kunnen wij de prijzen voor de kaartjes laag houden. De ticketprijzen van de Proeftuinvoorstellingen zijn lager dan van reguliere voorstellingen. De ticketprijzen voor buitenlandse voorstellingen zijn iets hoger dan van de Nederlandse, vanwege de hogere voorstellingskosten. De kunstinstallaties zijn gratis toegankelijk.

Tijdens het festival worden foto’s en een videoregistratie gemaakt ter registratie van het festival. De foto’s/beelden kunnen ook worden gebruikt voor promotionele doeleinden van 2turvenhoog festival of de makers/kunstenaars van de voorstellingen en kunstinstallaties. Met het kopen van een kaartje voor het festival ga je akkoord met deze voorwaarden. Mocht je niet gefotografeerd of gefilmd willen worden, geef dit op de dag zelf bij de informatiebalie. Sta je toch op de foto en heb je bezwaar tegen publicatie? Stuur dan een mail met de betreffende foto naar publiciteit[@]2turvenhoog.nl. De foto zal dan worden verwijderd en niet meer voor publicitaire doeleinden worden gebruikt.  

Subsidiënten & partners