2turvenhoog festival – 3 x is scheepsrecht!

Deze winter komt 2turvenhoog met een speciale coronaproof editie naar Almere en Haarlem. Van 19 t/m 23 december vind je in Corrosia in Almere en in de Toneelschuur en Philharmonie in Haarlem avontuurlijke voorstellingen vol dans, muziek en theater voor iedereen van 0 t/m 6 jaar en volwassenen. Rondom de voorstellingen kan je eindeloos spelen in de verschillende beeldende kunstinstallaties die in het gebouw zijn uitgestald.

Deze kerstvakantie hoef jij je niet te vervelen!

programma Haarlem
programma Almere
2turvenhoog en corona
2turvenhoog festival, hèt avontuurlijkste kunstenfestival voor iedereen van 0 t/m 6 jaar en volwassenen, komt er weer aan! Op 21 december strijkt het festival in de Toneelschuur en Philharmonie Haarlem neer. Een bundeling van voorstellingen vol dans, muziek, theater en beeldende kunst. De voorstellingen dagen uit, verrassen en zijn ook voor ouders een ware belevenis.

Uitje voor het hele gezin
2turvenhoog festival is een unieke kans om samen met je baby, peuter of kleuter te genieten van podiumkunst. Het programma bestaat uit maar liefst 19 voorstellingen en sluit perfect aan bij de belevingswereld van jonge kinderen! Er wordt onder andere gedanst met papier, haar en verf, muziek gemaakt met kartonnen kokers, trompetten en trommels en theater gemaakt met koekjes, wind en schuim. Ook kan je in de foyers eindeloos spelen in de kunstinstallaties.

Kom en geniet! En mis dit avontuur niet.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor 2turvenhoog festival start binnenkort via de website van de theaters.