2turvenhoog festival geannuleerd (update 15-12-2020)

We voelden de bui zondag al een beetje hangen, maar nu is ie dan echt gevallen. Opnieuw in lockdown, wat betekent dat 2turvenhoog festival in 2020 helaas niet zal plaatsvinden. Met veel energie hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een bijzondere kersteditie. Wij keken er erg naar uit jullie in het theater te ontmoeten, maar moeten dit helaas voorlopig nog even uitstellen. Eerst gaan we bijkomen. Want dit hakt erin: voor de makers, voor de theaters, voor het publiek, voor de organisatie en natuurlijk ook voor jullie, onze vrijwilligers.
We danken jullie opnieuw voor jullie interesse en medeleven. We hopen dat jullie allen in goede gezondheid verkeren en wensen iedereen veel sterkte, liefde en gezondheid de komende tijd.
programma Haarlem
programma Almere
2turvenhoog en corona
2turvenhoog festival, hèt avontuurlijkste kunstenfestival voor iedereen van 0 t/m 6 jaar en volwassenen, komt er weer aan! Op 21 december strijkt het festival in de Toneelschuur en Philharmonie Haarlem neer. Een bundeling van voorstellingen vol dans, muziek, theater en beeldende kunst. De voorstellingen dagen uit, verrassen en zijn ook voor ouders een ware belevenis.

Uitje voor het hele gezin
2turvenhoog festival is een unieke kans om samen met je baby, peuter of kleuter te genieten van podiumkunst. Het programma bestaat uit maar liefst 19 voorstellingen en sluit perfect aan bij de belevingswereld van jonge kinderen! Er wordt onder andere gedanst met papier, haar en verf, muziek gemaakt met kartonnen kokers, trompetten en trommels en theater gemaakt met koekjes, wind en schuim. Ook kan je in de foyers eindeloos spelen in de kunstinstallaties.

Kom en geniet! En mis dit avontuur niet.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor 2turvenhoog festival start binnenkort via de website van de theaters.