2turvenhoog festival – 3 x is scheepsrecht!

Update 14 oktober
Helaas, door de maatregelen die aangekondigd zijn door het kabinet, hebben wij samen met KAF en de nieuwe bibliotheek moeten besluiten dat 2turvenhoog festival niet door kan gaan van 22 t/m 26 oktober. Hoewel we er samen met de locaties alles aan gedaan hebben om het theaterbezoek veilig te laten verlopen, is het met deze nieuwe maatregelen niet mogelijk om het festival te laten plaatsvinden.

We willen iedereen die kaarten gekocht heeft voor het festival in oktober heel erg bedanken voor het vertrouwen. Zeer binnenkort zal iedereen van KAF een bericht krijgen over het retourneren van de gekochte kaarten. Maar, we blijven niet bij de pakken neerzitten. 3x is scheepsrecht!  We vinden het zó belangrijk om juist in deze tijd makers en bezoekers bij elkaar te brengen dat we, zodra het weer kan, theaterbezoek voor de allerkleinsten mogelijk zullen maken.
Sowieso gaat ons programma op 21 december in Haarlem door. En ook in Almere zullen we een alternatieve versie van het festival presenteren rondom de kerst.
Houd onze nieuwsbrief, website en socials in de gaten voor het laatste nieuws!
programma Almere
programma Haarlem
FAQ
2turvenhoog festival, hèt avontuurlijkste kunstenfestival voor iedereen van 0 t/m 6 jaar en volwassenen, komt er weer aan! Op 21 december strijkt het festival in de Toneelschuur en Philharmonie Haarlem neer. Een bundeling van voorstellingen vol dans, muziek, theater en beeldende kunst. De voorstellingen dagen uit, verrassen en zijn ook voor ouders een ware belevenis.

Uitje voor het hele gezin
2turvenhoog festival is een unieke kans om samen met je baby, peuter of kleuter te genieten van podiumkunst. Het programma bestaat uit maar liefst 19 voorstellingen en sluit perfect aan bij de belevingswereld van jonge kinderen! Er wordt onder andere gedanst met papier, haar en verf, muziek gemaakt met kartonnen kokers, trompetten en trommels en theater gemaakt met koekjes, wind en schuim. Ook kan je in de foyers eindeloos spelen in de kunstinstallaties.

Kom en geniet! En mis dit avontuur niet.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor 2turvenhoog festival start binnenkort via de website van de theaters.