programma Almere
programma Haarlem
FAQ

2turvenhoog festival gaat door!

2turvenhoog festival, hèt avontuurlijkste kunstenfestival voor iedereen van 0 t/m 6 jaar en volwassenen, komt er weer aan! Van 22 t/m 26 oktober vind je in KAF, de nieuwe bibliotheek en op diverse locaties in de wijk, een bundeling van voorstellingen vol dans, muziek, theater en beeldende kunst. Op 21 december strijkt het festival in de Toneelschuur en Philharmonie Haarlem neer. De voorstellingen dagen uit, verrassen en zijn ook voor ouders een ware belevenis.

Uitje voor het hele gezin
2turvenhoog festival is een unieke kans om samen met je baby, peuter of kleuter te genieten van podiumkunst. Het programma bestaat uit maar liefst 19 voorstellingen en sluit perfect aan bij de belevingswereld van jonge kinderen! Er wordt onder andere gedanst met papier, haar en verf, muziek gemaakt met kartonnen kokers, trompetten en trommels en theater gemaakt met koekjes, wind en schuim. Ook kan je in de foyers eindeloos spelen in de kunstinstallaties.

Kom en geniet! En mis dit avontuur niet.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor 2turvenhoog festival in Almere is gestart via www.kaf.nl. De capaciteit is beperkt, dus wacht niet te lang!