De kunstenaars in Jong Beginnen

Sebastiaan Hensen
Sebastiaan HensenInteractief Ontwerper / Kunstenaar
Sebastiaan Hensen ontwerpt interactieve installaties. In zijn werk maakt hij gebruik van een combinatie van fysieke interactie en animatie. Hierbij laat ik me onder andere inspireren door object-theater. In mijn onderzoek wil ik me richten op animatie buiten het scherm.
Rachel de Boer
Rachel de Boer(Licht)kunstenaar, poppenspeler en yogadocent
In mijn werk met de kinderen combineer ik lichaamswerk met beeldende opdrachten. Daarnaast verwerk ik poppenspel in de workshops. De kinderen komen in beweging door verschillende materialen te laten bewegen. Deze materialen worden dan vervolgens getransformeeerd tot poppen.
Jasmin Hasler
Jasmin HaslerTheatermaker
Jasmin Hasler maakt als beeldend theatermaker theater voor de allerjongsten, van nul tot vier jaar. Landing is haar nieuwe onderzoekstraject dat uitmondt in een voorstelling van ca. 40 minuten voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar en hun begeleiders.
Gerard de Bruyne
Gerard de BruyneTekenaar
Tessa Zoutendijk
Tessa ZoutendijkVioliste
Anne-Beth Schuurmans
Anne-Beth SchuurmansTheatermaker en danseres
Firma Kluit
Firma KluitSchrijver Marije Uijtdehaage & vormgever Arianne van Boxmeer
Firma Kluit bestaat uit schrijver Marije Uijtdehaage en vormgever Arianne van
Boxmeer. Zij maken voorstellingen en installaties vanuit tekst en beeld. Daarin tonen zij de werkelijkheid op een andere manier, zodat ook het publiek zich hierover kan verwonderen. In Jong Beginnen onderzoeken zij hoe poëtisch en filosofisch je met taal kunt zijn en hoe je met beeld abstract kunt zijn en tegelijk een nieuwe wereld creëert. De makers nemen de peuters mee op ontdekkingstocht door hun zeewereld om de peuters te inspireren en de inspiratie die zij zelf opdoen te gebruiken in hun maakproces. Foto: Moon Saris