2 Turven Hoog stimuleert de ontwikkeling van kwaliteitskunst voor jonge kinderen van
0 t/m 6 jaar.

Festival 2 Turven Hoog, 2 Turven Hoog op locatie en Jong Beginnen zijn projecten van Stichting 2+ Producties.

Missie

Ontmoeting tussen kleine kinderen en kunst

Ook jonge kinderen hebben recht op kwaliteitskunst. Daarom schept Stichting 2+ Producties, de stichting achter Festival 2 Turven Hoog, al meer dan vijftien jaar ruimte voor het maken en presenteren van voorstellingen en installaties aan de allerkleinste kinderen (0-6 jaar) en de mensen om hen heen. Zodat kinderen, kunst en kunstenaars elkaar kunnen ontmoeten en wederzijds inspireren.
2 Turven Hoog kan alle gedaanten aannemen die nodig zijn om haar doelstellingen te bereiken. De presentaties zijn dan ook op allerlei plekken te zien, horen, beleven. Al 17 jaar tijdens het jaarlijkse festival in Almere. Maar ook in andere steden op locatie, op kinderdagverblijven in het project Jong Beginnen en op plekken waar professionals kennis delen op het terrein van kunst voor jonge kinderen is 2 Turven Hoog te vinden.

Advies

2 Turven Hoog deelt de in de loop der jaren vergaarde kennis over kunst voor jonge kinderen graag met culturele, creatieve en andere professionals. Artistiek directeur Ingrid Wolff komt graag langs voor advies, om een workshops te geven of om te spreken op symposia en andere evenementen.