Welkom in de webshop van 2turvenhoog.

Hier vind je unieke cadeaus voor jezelf, een ander of een goed doel

Mondkapjes en t-shirts festival 2020

Voor de festivaleditie van 2020 hebben we ontzettend leuke mondmaskers laten maken en t-shirts laten drukken. Alles ontworpen door Bureau Merkwaardig. Wil jij een souvenir van het festival dat nooit heeft plaatsgevonden? Dat kan!

De mondmaskers hebben twee kleuren. De rechterwang is groen en de linkerwang blauw met daarop het festivallogo. De oorlusjes zijn verstelbaar dus dit masker past iedereen! Het lijkt misschien op glitter, maar dat is het effect van de opdruk. Glitterlook zonder rondvliegende glimmers.

De t-shirts zijn model unisex en felrood met een blauwe opdruk voor. Achterop, tussen de schouderbladen, vind je onze url. Ze komen in de maten S, M, L en XL. Bekijk hier het model.

De oplage is beperkt, dus wacht niet te lang!

Een bijzonder leuk cadeau voor jezelf, je dierbaren én voor het goede doel
Van ieder gekocht product zal 2 euro gedoneerd worden aan Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor de 100.000 verwaarloosde en mishandelde kinderen in Nederland. Momenteel zijn ze bezig met de bouw van Hotel Heppie op de Veluwe. In dit hotel kunnen deze kinderen weer onbezorgd kind  zijn. Waardoor ze in moeilijke tijden ook fijne herinneringen maken en hun zelfvertrouwen groeit.

Kaartensets ‘Eilandstof’ en ‘DOOS?’ – Liesje van den Berk

Thuis met een dreumes, peuter of kleuter? Beeldend kunstenaar Liesje van den Berk ontwikkelde met veel liefde en aandacht twee prachtige kaartensets met spelopdrachten voor kinderen van ± 1 t/m 6 jaar. Gebruik de kaarten om samen met je kind te spelen of gebruik ze als ansichtkaart.

Eilandstof
Ga samen op een beeldende muzikale reis meteen grote lap stof en geluid en de kaartenset ‘Eilandstof’. De set is door Liesje van den Berk bedacht samen met musicus Jeen Rabs. Bij deze set heeft hij 45 minuten speelgeluid gecomponeerd.

De set bestaat uit:

  • 7 A5 kaarten met 7 spelopdrachten
  • 45 minuten speelgeluid
DOOS?
Door de lockdown komen er steeds meer dozen in huis. Kunnen deze dozen ook iets anders worden? De set ‘DOOS?’is door Liesje van den Berk bedacht in samenwerking met danseres Maaike van de Westeringh.

De set bestaat uit:

  • 7 A5 kaarten met 7 spelopdrachten