Speciaal voor de feestdagen: een bijzonder leuk cadeau voor jezelf, je dierbaren én voor het goede doel!

Voor de festivaleditie van dit jaar hebben we ontzettend leuke mondmaskers laten maken en t-shirts laten drukken. Alles ontworpen door Bureau Merkwaardig.

De mondmaskers hebben twee kleuren. De rechterwang is groen en de linkerwang blauw met daarop het festivallogo. De oorlusjes zijn verstelbaar dus dit masker past iedereen! Het lijkt misschien op glitter, maar dat is het effect van de opdruk. Glitterlook zonder rondvliegende glimmers.

De t-shirts zijn model unisex en felrood met een blauwe opdruk voor. Achterop, tussen de schouderbladen, vind je onze url. Ze komen in de maten S, M, L en XL. Bekijk hier het model.

Helaas gaat het festival niet door, maar het is toch zonde als de kapjes en shirts niet gebruikt worden? Dus grijp nu je kans en bestel deze souvenirs van 2turvenhoog festival 2020, de editie die niemand ooit te zien kreeg. De oplage is beperkt, dus wacht niet te lang!

Van ieder gekocht product zal 2 euro gedoneerd worden aan Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor de 100.000 verwaarloosde en mishandelde kinderen in Nederland. Momenteel zijn ze bezig met de bouw van Hotel Heppie op de Veluwe. In dit hotel kunnen deze kinderen weer onbezorgd kind  zijn. Waardoor ze in moeilijke tijden ook fijne herinneringen maken en hun zelfvertrouwen groeit.