Internationaal
Rapport Arts & Early Childhood
Rapport Arts & Early Childhood
Kunstenaars
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Nieuwsflits
2turvenhoog festival komt er weer aan!
2turvenhoog festival komt er weer aan!

Flevolab

Flevolab is een nieuw samenwerkingsverband met het doel om de culturele zee aan ruimte voor talent en experiment in Flevoland duurzaam te ontwikkelen

Het samenwerkingsverband bestaat uit vijf landelijk opererende cultuurinstellingen. BonteHond, Suburbia, Strandlab, 2turvenhoog en Vis a Vis werken samen aan het verbeteren van de culturele infrastructuur in Flevoland. Dit doen we samen door in te zetten op kennisdeling en samenwerkingen vanuit eigen expertise. We bieden een nieuwe generatie kunstenaars en zakelijk leiders uit alle disciplines talentontwikkeling trajecten. We willen cultureel Flevoland landelijk en internationaal op de kaart zetten.

Artistieke coördinatie van de Nieuwe Makers Werkplaats Flevolab ligt bij 2turvenhoog. We trekken hier samen op met Strandlab.

De nieuwe makers aan wie wij plek bieden, zijn net afgestudeerd of hebben niet langer dan vijf jaar een eigen beroepspraktijk. Wie zoekt naar inspirerende ontmoetingen kan zich binnen Flevolab laten omringen door ervaring en expertise. Die komen vanuit vele verschillende organisaties in het culturele veld van Flevoland. 

Het programma van de werkplaats mondt uit in een artistiek inhoudelijk gedachte-experiment dat kan bijdragen aan het ontwikkelen van het culturele veld.

Ben jij in voor het experiment en wil jij je laten onderdompelen in de dialoog met andere kunstenaars, de omgeving, de Flevolandse bewoners? Stel je vraag aan Flevolab!

Meer informatie

Een samenwerkingsverband dat bestaat uit vijf landelijk opererende cultuurinstellingen. BonteHond, Suburbia, Strandlab, 2turvenhoog en Vis a Vis werken samen aan het verbeteren van de culturele infrastructuur in Flevoland
Talentontwikkeling, publieksprogramma, kennis & samenwerking.

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!