Internationaal
Rapport Arts & Early Childhood
Rapport Arts & Early Childhood
Kunstenaars
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Nieuwsflits
2turvenhoog festival komt er weer aan!
2turvenhoog festival komt er weer aan!
Nieuwsflits | Platform | Festival

Crowdfunding jubileumboek

In 2024 bestaat 2turvenhoog 25 jaar! We willen dit prachtige jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en willen alle afgelopen jaren bundelen in een heus jubileumboek. Van makers tot aan bezoekers, alles passeert de revue en het wordt een associatief bladerboek waarin 25 jaar 2turvenhoog terug komt.

Jubileumboek

Elk kind heeft recht op kwalitatief hoogwaardige kunst. Dat is waar 2turvenhoog zich voor inzet!

In het kader van ons 25-jarig jubileum in 2024 willen wij een jubileumboek bedrukken. Het jubileumboek blikt niet alleen op een speelse manier terug op de afgelopen 25 jaar, maar kijkt tevens vooruit. Het wordt een kunstzinnig, associatief bladerboek, vormgegeven door Bureau Merkwaardig in samenwerking met Pantheon drukkers. Het boek wordt vergezeld door een pamflet waarin visie, werkwijze en opgedane kennis worden gedeeld.

2turvenhoog creëert ontmoetingen in de stad tussen kunst, kunstenaars, jonge kinderen, volwassenen, en organisaties en domeinen. In deze ontmoetingen, op crèches, in theaters en in de wijken, staat de intermenselijke relatie en oprechte uitwisseling tussen kunstenaar en publiek voorop. Uitgangspunt blijft altijd de artistieke kwaliteit en inspiratiebron van de kunstenaar.

Crowdfunding

Om het jubileumboek te laten vormgeven én te bedrukken, hebben we jouw hulp nodig. Daarom zijn we samen met platform voordekunst een crowdfundingcampagne gestart. Help ons om de 100% te halen. Maak het mede mogelijk!

Klik hier om te doneren!

Tegenprestaties

We waarderen het enorm als je bijdraagt. Jouw donatie brengt het jubileumboek een stapje dichterbij. Doneren kan al vanaf 10 euro. Als dank bieden wij een aantal tegenprestaties; kijk snel op onze crowdfundingpagina welke tegenprestaties het zijn.

Heb je al een donatie gedaan? Dan zijn wij enorm dankbaar! En ken jij iemand die 2turvenhoog ook een warm hart toedraagt en ons wil steunen? Spread the word!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!