Internationaal
Rapport Arts & Early Childhood
Rapport Arts & Early Childhood
Kunstenaars
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Nieuwsflits
2turvenhoog festival komt er weer aan!
2turvenhoog festival komt er weer aan!
Kunstenaars | Flevolab

Flevolab Nieuwe Maker – Noëlle Ingeveldt

Flevolab Nieuwe Makers is een ontwikkelingstraject voor nieuwe makers, vanuit alle disciplines en sectoren. Het is een uitwisselings-, ontwikkel- en presentatieplek voor makers die na verdieping in de landelijke en stedelijke realiteit van Flevoland en in relatie tot de bewoners van dit gebied, tot nieuwe artistieke inzichten kunnen komen en hun praktijk kunnen opbouwen of verder uitdiepen.

Noëlle Ingeveldt

Noëlle Ingeveldt is de eigenaar van Studio Berkveldt en is als kunstenaar, ontwerper en filmmaker gevestigd in Rotterdam. In 2013 studeerde ze af aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en in 2021 voltooide ze de master Interior Architecture Research + Design aan het Piet Zwart Institute/Willem de Kooning Academie.

Onderzoek

Het op onderzoek gebaseerde werk van Noëlle richt zich op het spanningsveld tussen sociale, culturele, landschappelijke en politieke territoria. Het resultaat van haar onderzoek zijn meestal digitale werken en immersieve installaties, uitgevoerd met een verscheidenheid aan materialen en media. In haar werk speelt vervreemding tussen de onderwerpen een belangrijke rol.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!