Internationaal
Rapport Arts & Early Childhood
Rapport Arts & Early Childhood
Kunstenaars
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Nieuwsflits
2turvenhoog festival komt er weer aan!
2turvenhoog festival komt er weer aan!
Kunstenaars | Flevolab

Flevolab Nieuwe Maker – Stieneke Oeverbeek

Flevolab Nieuwe Makers is een ontwikkelingstraject voor nieuwe makers, vanuit alle disciplines en sectoren. Het is een uitwisselings-, ontwikkel- en presentatieplek voor makers die na verdieping in de landelijke en stedelijke realiteit van Flevoland en in relatie tot de bewoners van dit gebied, tot nieuwe artistieke inzichten kunnen komen en hun praktijk kunnen opbouwen of verder uitdiepen.

Stieneke Oeverbeek

Beeldend kunstenaar Stieneke Oeverbeek verbindt in haar werk beelden en materialen uit de omgeving met thema’s die bij haar eigen ontwikkeling aansluiten. Zij doet graag recht aan de eigen textuur en uitstraling van de gevonden materialen. Op zichzelf genomen zijn het misschien eenvoudige, weinig mededeelzame grondstoffen, maar eenmaal gevonden en met elkaar in relatie gebracht beginnen ze te spreken.

Stieneke heeft een voorliefde voor de kracht van subtiliteit en het suggestief verhalen van verlangens naar verbinding, van ervaren onthechting. In het maakproces vindt zij ruimte voor bezinning en reflectie, en ze legt zich dan ook niet toe op één medium maar is graag experimenteel en breed bezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!